Ny bolig? Da er det på tide med innflyttingsfest!

Gratulerer med ny bolig! Etter å ha vært gjennom den krevende prosessen med flytting, pakking og oppakking, er det på tide å feire din nye tilværelse med en innflyttingsfest. Det er en fantastisk anledning til å samle venner og familie, og vise frem ditt nye hjem. Men før gjestene kommer, er det kanskje noen detaljer du vil ha på plass for å gjøre boligen festklar.

Heldigvis har Glasmagasinet alt du trenger for å gjøre din bolig klar til å imponere. La oss ta en titt på hva de ulike butikkene våre kan tilby for å sette den perfekte rammen for din innflyttingsfest.

Skap stemningen med møbler, belysning og tekstiler fra Illums Bolighus

Venstre: Muutodesign Høyre: PH Snowball og Panthella 160 Portable – Fra Illums Bolighus

Når du inviterer til innflyttingsfest, ønsker du naturligvis at hjemmet ditt skal fremstå på sitt aller beste. Illums Bolighus, en av Norges ledende leverandører av designmøbler, belysning og tekstiler, kan hjelpe deg med akkurat det.

Du kan velge møbler som både har komfort og stil, som kanskje gir stuen et moderne preg eller et spisebord som både fungerer til hverdag og til fest.

House hack – belysning er mye viktigere enn du tror. Hvordan lyset fungerer i et rom, vil løfte – eller senke opplevelsen av det.

Så det gjelder å ha et klart bilde over hva du ønsker deg. Vi har alt fra minimalistiske taklamper til pendellamper over spisebord, som gir et sofistikert uttrykk. Eller noen stemningsskapende gulvlamper som skaper en lun stemning i sofakroken.

Husk også å tenke på lyskildenes fargetemperatur – varmt lys gir en hyggelig og innbydende stemning, perfekt for en innflyttingsfest.

Litt usikker på hvordan du best mulig kan få ut potensialet i boligen? Illums Bolighus tilbyr konsulenttjenester på belysning og møblering? Ta kontakt med avdelingen i 3. etasje, så hjelper de deg med å få best mulig resultat.

Venstre: Belysning fra Nuura Høyre: Musling™ fra Fritz Hansen – Fra Illums Bolighus

Teknologien får du fra Elkjøp

Ingen innflyttingsfest er komplett uten litt moderne teknologi som kan imponere gjestene. Hos Elkjøp finner du et bredt spekter av elektronikk som kan løfte festen til nye høyder.

Lyd og musikk: Skap den rette stemningen med et førsteklasses lydanlegg. Elkjøp har et stort utvalg av høyttalere som gir deg krystallklar lyd, enten du foretrekker trådløse høyttalere som kan plasseres rundt i rommet. Med god musikk kan du sørge for at festen blir en suksess. Pass på at du setter på en knallbra spilleliste – selvsagt. Kanskje unngå “Dans på bordet”? siden bordet mest sannsynlig er helt nytt.

Sonos Era 100 høyttaler (hvit) og Philips Hue Gradient Signe bordlampe (hvit) – Fra Elkjøp

Vi snakket om det i sted – lys er viktig for stemning. Med smartbelysning kan du enkelt styre lyset fra mobilen, endre farger, og tilpasse lysstyrken til enhver anledning. Dette gir deg muligheten til å skape forskjellige stemninger gjennom kvelden – fra en lys og energisk start til en dempet og avslappende atmosfære senere på kvelden.

Om det fortsatt er en stund til innflyttingsfesten, kan du allerede nå begynne å drømme om et nytt kjøkken, spesielt hvis det nåværende begynner å bli gammelt. I kjøkkenavdelingen til Elkjøp finner du mange spennende muligheter. Ta turen til Epoq-tegnesenter, hvor du kan få hjelp til å skape ditt drømmekjøkken.

Dekorative detaljer fra Bellas Hus

Interiør og duft fra Bellas Hus

Når det kommer til de små detaljene som gjør et hjem unikt, er Bellas Hus stedet å besøke. Her finner du et bredt utvalg av vakre ting som kan gjøre boligen din enda mer personlig og innbydende. Pynt opp med vakre vaser, lysestaker og kunstgjenstander som gir boligen din en personlig touch.

Bellas Hus er også sengetøyspesialisten, hos dem finner du det beste sengetøyet du kan tenke deg. Her kan du gjenskape følelsen av å slenge deg i en hotellseng eller et mykt og deilig flanellsengetøy. Du skal jo tross alt bruke nesten tosifret antall timer i sengen hvert døgn, så da er det like greit å skaffe seg litt hverdagsluksus, akkurat der.

  • Publisert: august 22, 2024
  • Tekst:

Logg inn