Velkommen til våre spisesteder!

Glasmagasinet Stortorvet er stedet for alle anledninger – også når magen rumler eller når du vil nyte en kopp kaffe. Møt vennene dine til en kaffekopp eller lunsj i Glasmagasinet igjen.

Både på Espresso House og i Glasmagasinets Spiseri 3Etage finner du deilig nybrygget kaffe, bakverk og lunsjretter. Glasmagasinets Spiseri 3Etage har også alle rettigheter, så her kan du få deg et lite måltid eller bare ta deg et lite pust i bakken. Se deres meny her: Meny

På Espresso House får du kaffe i alle former og fasonger. Hva med en stor kopp med svart kaffe tidlig om morgenen? Eller kanskje vi kan friske med en deilig cortado sammen med litt bakst? Du kan også nyte forskjellige forfriskende isteer, hvis det frister en varm sommerdag. Smak gjerne den populære isteen med Sitron og pasjonsfrukt, eller velge mellom smakene Sitron og mango eller Rosa grapefrukt og hibiskus.

Du kan abonnere på kaffe hos Espresso House og i abonnementet «Spesial» er iste inkludert, les mer her. Visste du at Espresso House også byr på veganske frapino med sjokolade og cookie? Dette er en kokosdrikke med soyakrem og vegansk sjokolade cookie som er smuldret på toppen. Nam!

Velkommen og bon apetit!

Espresso House

Glasmagasinets Spiseri 3etage

  • Stikkord: iskaffe, kaffe, lunsj, servering, uteservering
  • Publisert: juni 1, 2021
  • Tekst:

Logg inn