Vakre ting beriker livene våre

Bellas Hus har stor lidenskap for god kvalitet og design, og har formet et bredt interiørsortiment som i dag består av eget Bellas Hus-brand, i tillegg til et eksklusivt utvalg merkevarer. Her vil du finne inspirasjon og ideer til hjemmet ditt. Velg mellom interiørartikler med et stilrent og klassisk uttrykk eller mer edgy design fra internasjonale merkevarer.  – Vakre ting beriker livene våre, og hvert hjem har en personlighet. Det behøver ikke være vanskelig å skape vakre rom, og vi hjelper gjerne kundene våre med både ideer og inspirasjon, sier Katharina Salbu Brøndmo som sammen med Janicke Eliassen Lysklætt driver Bellas Hus.

Servise

SERVISE

Uansett hva anledningen er- dekk på til både hverdags eller fest i det serviset som passer akkurat hjemme hos deg. Plukk tidløse basisvarer fra Mateus eller ulike farger, former og mønstre fra House of Hackney eller Jonathan Adler.

SOVEROM

Soverommet er et av husets viktigste rom. Hos Bellas Hus finner du sengetøy, laken og kapper, samt sengetepper for å skape en hyggelig atmosfære. Det du trenger for en god natts søvn!

Sengetepper

Et vakkert sengeteppe kan fornye et rom og gi sengen et eksklusivt preg. Pynt med lekre puter og hele rommet vil få et løft! Her finner du et utvalg sengetepper, både fra våre internasjonale merkevarer og Bellas Hus-kolleksjon. Sengetepper kan være store og dekke en hel dobbeltseng, men det går også fint å kjøpe et mindre sengeteppe og legge dette på tvers.
Sengetepper

PUTER & PUFFER

Valg av puter og puffer kan være den enkleste måten å både definere og fornye et rom på. Fyll på med gode basisputer i tidløse fargetoner og legg til krydder i form av farger, former og mønster!

 

LAMPER

Lys opp mørket med en vakker lampe! En lampe kan utgjøre selve smykket i et rom, og vi mener at et hvert rom forteller sin unike historie- vi hjelper deg å fortelle dine! Se vårt utvalg i lamper og lampeskjermer.

 

BAD

Badet er rommet for ro og velvære og med enkle grep kan du gi badet ditt en eksklusiv atmosfære. En lekker badematte, myke håndklær og badekåper, såper, duftlys og pyntegjenstander gjennomfører stilen og gjenskaper den fantastiske følelsen av SPA.
Bad

 

LOUNGEWEAR

LoungewearVi er å stolte av å presentere Bellas Hus egen loungewear- kolleksjon! Kolleksjonen består av varme, myke og behagelige basisplagg i bærekraftige kvalitetsmaterialer. Her vil du finne skjerf, over- og underdeler, nattøy og tøfler i et klassisk og komfortabelt, men sensuelt tilsnitt. Kolleksjonen er designet i en nedtonet og feminin fargepalett med en tanke om at du skal kunne benytte plaggene både innendørs i sofakroken, på vei til yoga, eller som nøkkelplagg i garderoben. Flere av plaggene er laget i Cashwool – en blanding av merinoull og cashmere av høy kvalitet som vil holde deg både varm og klassisk casual.

 

SERVISE

Uansett hva anledningen er- dekk på til både hverdags eller fest i det serviset som passer akkurat hjemme hos deg. Plukk tidløse basisvarer fra Mateus eller ulike farger, former og mønstre.

  • Stikkord: Adler, Bellas, design, håndklær, inspirasjon, interiør, Mateus, sengetøy, servise
  • Publisert: mars 8, 2021
  • Tekst:

Logg inn