Tise Basics vant POPPOPP i Glasmagasinet

KLP Eiendom lanserte tidligere i år POPPOPP – et konsept som gjør det lettere for bedrifter, gründere og produsenter i startfasen å realisere sine idéer, uten å måtte forplikte seg til lengre kontrakter. Som en del av lanseringen arrangerte KLP Eiendom en konkurranse hvor gründere kunne sende en beskrivelse av sitt konsept og vinne gratis pop-up-lokale i Glasmagasinet på Stortorvet. Nå er vinneren kåret!


– Vi fikk veldig god respons og det var mange som meldte seg på konkurransen, noe som viser at det er et behov i markedet og at Glasmagasinet er et attraktivt sted å drive butikk, forteller Kjersti Aanerud Hamre, utleiesjef i KLP Eiendom og ansvarlig for satsningen POPPOPP.

Tise Basics vant gratis lokaler i Glasmagasinet fra oktober til desember. Tise Basics er en nettbutikk eid av Tise, gjenbruksappen som har tatt Norge og resten av Norden med storm. Som et tilskudd til appen ønsker de å gjøre det enklere for forbrukere å finne gode og bærekraftige alternativer til det man ikke kan eller ønsker å kjøpe brukt, samt erstatninger til engangsartikler og mer bærekraftige forbruksvarer.

Jubel

– Vi jublet da vi fikk beskjeden om at vi hadde vunnet POPPOPP-lokalene i Glasmagasinet, forteller Marthe-Maren Nygaard i Tise Basics. Det er hun og Emma Lillemo som sammen driver nettbutikken. Vi ønsker å gjøre det enkelt å kunne ta grønne valg når det kommer til produkter man ikke typisk ønsker eller kan kjøpe brukt. Vi mener at vi sammen kan utgjøre en forskjell ved at vi alle kan bidra med små grønne valg. Vi har aldri hatt muligheten til å ha et fysisk utsalg, til tross for at vi har fått forespørsler om dette fra kundene våre. Det er derfor midt i blinken for oss å få denne muligheten!

Marthe-Maren og Emma i Tise Basics

Nytenkende aktør

– Det er med stor glede vi kan ønske Tise Basics velkommen i POPPOPP-lokalene i Glasmagasinet, forteller Aanerud Hamre. Vinneren er en spennende og nytenkende aktør med fokus på gode alternativer for fremtiden. Vi har allerede flere leietakere som fokuserer ekstra på bærekraft, så nå gleder vi oss til de flytter inn. Hvem vet, kanskje Tise Basics flytter inn for godt en gang i fremtiden?

Ønsker du å realisere ditt butikkonsept?

KLP Eiendom ønsker hele tiden å skape spennende og dynamiske kjøpesentre ved å gi kundene tilgang til nyheter og opplevelser. Vi søker derfor stadig etter nye og spennende konsepter. Kanskje vi har lokalene du trenger for å realisere nettopp din idé?

Les mer om POPPOPP.

 

  • Stikkord: gjenbruk, glasmagasinet, idé, kjøpesentre, KLP, Konkurranse, konsept, lokaler, poppopp, Tise
  • Publisert: september 28, 2021
  • Tekst:

Logg inn