Påskens delikatesser

Etter en lang vinter er det endelig tid for påske og lysere tider. Og enten man soler seg i hytteveggen eller koser seg med bypåske, så er påske synonymt med kos. I Illums Bolighus gastronomi tilbyr vi delikatesser til deg som setter pris på gode og unike smaksopplevelser. Kanskje det er i år du skal gjøre påskeegget litt ekstra spennende?

Sjokolade hører til påsken, og marsipan er som alltid en klassiker. Hva med å unne seg litt ordentlig kvalitetssjokolade? Her finner du noen tips til deg som ønsker noe mer enn bare smågodt og kvikklunsj i påskeegget.

Så lenge Glasmagasinet holder stengt, kan du ta kontakt med gastro_oslo@illumsbolighus.no, eller les mer på www.illumsbolighus.no.

 

NIEDREEGGER
Niedregger er produsert i Lübeck i Tyskland, og har levert kvalitetsprodukter siden 1806. Johann Georg Niederegger var en av de mest talentfulle konditorene i Lübeck, og i tillegg til den verdensberømte Niederegger marsipan, skapte han også andre delikatesser som nougat og fine trøffelpraliner. I Illums Bolighus finner du et rikt utvalg av Niedregger påskemarsipan, og produktene kommer i en rekke forskjellige fasonger.

BUTLERS CHOCOLATE
Butlers sjokolade er produsert i Irland og tilbyr blant annet fylte konfektegg. Konfekteggene kommer i en rekke lekre farger, og du får kjøpt eggene i en gavepose eller en enkel eske. Passer perfekt til påskeegget!

BELFINE SJOKOLADE
Belfine er produsert i Belgia og tilbyr dekorerte påskesjokoladefigurer i forskjellige former og størrelser. Her får du alt fra påskeharer til søte bjørner. Produktene er en sikker vinner i barnas påskeegg.

DOLFIN
Dolfin er produsert i Belgia og tilbyr sjokolade og kakaopulver med forskjellige smaker som hasselnøttkrem, karamell og havsalt. Passer like godt til påsken som til andre anledninger, og smaker utsøkt til kaffen!

Noen liker søtt, noen liker surt, og noen foretrekker salt. Kan det friste med en helt spesiell type lakris? Da burde du sjekke ut påskekolleksjonen til LAKRIDS BY BÜLOW!

LAKRIDS BY BÜLOW
Tradisjon tro lanserer LAKRIDS BY BÜLOW også i år en herlig påskekolleksjon, nemlig EASTER. Påskekolleksjon for 2021 er en hyllest til fantasien og kreativiteten som følger med påsken, og derfor kan man i en begrenset periode få lakrisen i et spesialdesignet påskeegg. Ta med deg malegleden fra barndommen, akrylmaling og fettstifter, og nyt ekte dansk gourmetlakris mens du slipper fantasien løs.

Du kan velge mellom to påskeutgaver av de velkjente lakriskulene, klassikeren Crispy Caramel og den helt nye Twisted Banana. Crispy Caramel er laget med søt lakris, karamellisert melkesjokolade, rålakrispulver og havsalt. Den nye lysegule varianten, Twisted Banana, smaker av salt lakris, søt banan, råklarispulver og hvit sjokolade. Det er verdt å nevne at Twisted Banana gjennomgikk ildprøven hos et testpanel i 2020, og ble en stor favoritt!

Det er ikke bare det søte og gode som folk er opptatt av i påsken, dette er også en periode hvor man ofte lager mer mat i fellesskap og gjerne bruker litt mer tid på kjøkkenet. Hva passer vel da bedre enn italienske delikatesser?

MADE BY MAMA
Made by Mama er en hyllest til det beste fra Italia, og de italienske delikatessene er produsert av gode råvarer og massevis av lidenskap. Sortimentet består av blant annet trøffelmajones, trøffelkrem, spaghetti, pasta, risottoris, pizzamelblanding, olivenolje, krydder, parmesanost, balsamico, honning, hasselnøtt sjokoladepålegg m.m.

Produktene kan nytes sammen med de man er glad i, og passer utmerket til ferien når man gjerne ønsker å skjemme seg selv litt mer bort. Eller kanskje du ønsker å overraske noen med en gave? Da kan vi anbefale en deilig økologisk chiliolje som virkelig setter prikken over i-en til måltidet!

 

 

  • Stikkord: BELFINE SJOKOLADE, BUTLERS CHOCOLATE, DOLFIN, LAKRIDS BY BÜLOW, NIEDREEGGER
  • Publisert: mars 9, 2021
  • Tekst:

Logg inn