Julegaveideer siden 1899

I godt over 100 år har Glasmagasinet vært opptatt av å skape en hyggelig julestemning for våre besøkende. Det skal vi også gjøre i år.

Mye har selvsagt forandret seg i løpet av disse årene. Oslo har forandret seg, vi har forandret oss, og butikkene har forandret seg. Men selv om mye har skjedd, er det en ting vi alltid har vært opptatt av: nemlig å skape en varm og koselig atmosfære for deg som er innom. Og nå som anledningen er jul, gleder vi oss nok en gang til å ta deg imot til en hyggelig handel. I våre butikker finner du noe til både store og små – enten du er på jakt etter harde eller mye julegaver.

I Illums Bolighus kan du være sikker på at du får tak i noe som står på ønskelista. Her finner du blant annet møbler, kjøkkenutstyr og klær til både dame og herre – gaver man alltid får god bruk for, med andre ord. I underetasjen finner du også et utvalg deilige delikatesser som er flotte julegaver.

En god og behagelig stol trenger vi alle, spesielt nå på vinteren hvor vi koser oss mer inne. I Illums Bolighus Møbelavdeling finner du en rekke flotte loungestoler i ulike former og prisklasser.

Noen du er glad i som liker å kokkelere? Da bør du ta turen til kjøkkenavdelingen. I et univers av kjøkkenutstyr, serviser, kokebøker, bartilbehør og utstyr til borddekking finner du julegavene du til og med vil ønske deg selv.

For deg som er ute etter myke gaver, kan kanskje noen flotte herrehansker være midt i blinken?

 

Eller et stilrent og elegant skjerf til henne?

 

Uansett hva du er ute etter, så finner du det aller meste i en av avdelingene i Illums Bolighus!

Om du er ute etter flotte gaver til hjemmet, bør du også stikke innom Magnor Brandstore. Her finner du det meste til borddekkingen og en rekke flotte vaser og lykter fra en rekke kjente designere.

Clifton-produktene til designer Halvor Bakke er en serie ulike med blant annet glass og glasskrukker. I serien blandes estetikk med funksjonalitet, og produktene gjør seg virkelig som julegaver til både han og henne.

Andre harde og spennende julegaver finner du hos Elkjøp. Du kjenner kanskje noen som har den nyeste Playstation på ønskelista? På Elkjøp finner du det siste innen gaming og spill.

 

Eller noen som er ute etter god lyd både på hytta, stranda og andre steder? Sjekk ut den bærbare smarthøyttaleren Sonos Roam og andre produkter fra Sonos.

Visste du at du også finner ulike modelljernbaner og togsett hos Elkjøp? Gøy for barn og andre lekne!

Flotte gaver i forskjellige former og fasonger har selvsagt også de andre butikkene i Glasmagasinet. Hos Bellas Hus får alt fra interiørartikler og sengetøy, til håndklær og loungewear.

Heimen Husfliden er også verdt et besøk, her finner du blant annet de klassiske kjærlighetsvottene fra Sælbu. I Heien Husfliden finner du også deilige pledd, tøfler til bestefar og ikke minst bunadssølv og tilbehør til bunad. En super gave til en ung konfirmant for eksempel.

Et velvære-produkt er alltid en sikker vinner under juletreet, og da er det ekspertene i Kicks Flagship Store som hjelper deg med å finne julegavene. Til henne kan vi blant annet anbefale en gaveboks fra populære Rituals, mens denne gaveboksen fra Biotherm Homme er en flott gave til herrer. Hos Kicks finner du ellers det meste av parfymer, hudpleie og makeup fra kjente merkevarer, og de ansatte har lang erfaring med å velge riktig velværeprodukt basert på ulike behov.

Og ønsker du å gi en nostalgisk og koselig gave bør du ta turen innom Oslo Foto! De er eksperter på digitalisering, og reproduksjon og restaurering av gamle foto er en av deres spesialiteter.

Nytt av året, er poppopp-butikken Tise Basics. Her finner du massevis av julegavetips til den miljøbevisste som ønsker seg gode og bærekraftige alternativer til det man ikke kan eller ønsker å kjøpe brukt. Bruk ett av bildene og bruk som eksempel.

Husk at du i Glasmagasinet også kan ta deg et pust i bakken mellom slagene. Både på Espresso House og i vårt spiseri i 3. etasje kan du sette deg for å nyte en kaffe og en matbit.

Da gjenstår det bare for oss å si riktig god jul, og ønske deg velkommen inn til en hyggelig julehandel!

  • Stikkord: atmosfære, Bellas, Elkjøp, glasmagasinet, illums, jul, julegaver, julestemning, Kicks, magnor
  • Publisert: november 19, 2021
  • Tekst:

Logg inn