Julepynt for glede og inspirasjon.

Desember er tiden for juleforberedelser. Enten det er å handle juletre, planlegge den store dagen eller ta en ordentlig runde med langkosten i hjemmet. Julen er også en tid for samling og hygge og ingenting er koseligere enn når endelig høytiden har flyttet inn i hjemmet og alle kan samles for en lun og avslappende førjulstid.

I Glasmagasinet finner du et stort utvalg julepynt til alle typer hjem. Alt fra de lekreste julekuler i glass til kjær, tradisjonell julepynt til både treet og peishylla.  Den danske designeren Jette Frölich har laget vakre juleprodukter i en årrekke, og dette året er intet unntak. I Illums Bolighus finner du årets julekolleksjon fra Georg Jensen i tillegg til kjent design fra bl.a. Kähler, Royal Copenhagen og  Holmegaard m.fl.

Årets fineste julepynt kommer fra samarbeidet mellom Snøhetta og Kreftforeningen. Sammen har de sluppet årets julestjerne i forbindelse med stjerneaksjonen, mer om julestjernen kan du lese i artikkelen her.  Både lysestaken og julestjernene får du kjøpt eksklusivt i Illums Bolighus.

I Magnor Brandstore, finner du HIMMEL PÅ JORD julekuler er designet av den kjente multikunstneren Jan Vincents Johannessen. Julen gjør noe med oss alle. Ikke bare julefeiringen, men også den forventningen som bygger seg opp i adventstiden. Den forventningen som understøttes av tradisjonelle symboler, som adventslys, engler, juletrær, stjerner, julekuler og julesanger. Den kjente norske julesangen «Himmel På Jord», forfattet av Jan Vincents Johannessen, inneholder mye av dette. Det samme gjør disse munnblåste julekulene med stjerner, englefjær og snøkrystaller. Dette er julekulene som gjør julen enda vakrere.

Om du ønsker noe unikt å pynte hjemmet med, kan du ta turen innom den nye butikken Lazer Store. Velg blant et hav av dekorativt julepynt og gjør de personlig ved å gravere inn en hilsen eller for eksempel et navn. Det er også mulig å gravere inn andre produkter fra de ulike butikkene i Glasmagasinet.

  • Stikkord: Dekorasjon, glasmagasinet, Julepynt, julestemning
  • Publisert: november 28, 2022
  • Tekst:

Logg inn