Julens selskapsantrekk

Selskap, middager og julebord. Julen er virkelig tiden for sosiale sammenkomster. Men hva slags antrekk skal man ha på seg? Det spørsmålet kan Illums Bolighus Fashion hjelpe deg med.

Det finnes ingen fasit på hvordan man skal kle seg i julen. Noen trives godt med å pynte seg fra topp til tå, mens andre føler seg mer komfortable med et litt mer casual antrekk.

Marte Mørk jobber som seksjonsleder og Brand Manager Fashion hos Illums Bolighus. Hun har flere antrekk hun gjerne vil trekke frem som anbefalinger denne julen – enten anledningen er en rolig middag eller en stor fest.

– Årets kuleste jumpsuit kommer fra Inwear, sier Mørk. Den har 3/4 armer, vide ben og kommer med en dekorativ knute i front. Perfekt til festen, men også hverdagen. Jumpsuiten er laget av blant annet resirkulert polyester, og koster kr. 1499,95.

Merket Part Two har flere flotte kjoler som passer utmerket til julens selskapeligheter.

– Deres Chifonkjole er virkelig lekker, og passer perfekt til nyttårsaften, forteller Mørk.

Kjolen kommer med puff-ermer og har også knyting i livet for en mer feminin silhuett. Kjolen koster kr. 1500.

Sjekk også ut en annen nydelig kjole fra samme merke. Den kommer i 100% viscose.

– Bruk den til hverdags med tøffe boots eller kle den opp med et par pumps, og du er klar for julens festligheter, sier Mørk.

Bruuns Bazar er et annet merke som Mørk kan anbefale:

– For den som ønsker en mer festlig look, kan denne lekre A-shape kjolen med gullprikker være midt i blinken!

Er du ute etter en lårkort kjole, mener Mørk man bør tittet til merket Sofie Schnoor.

– Jeg synes denne kjolen er lekker. Den har strikk i livet og fine detaljer i halsen, og matcher du den med for eksempel veske og pumps, blir du klar for årets julebord.

– Jeg har også lyst å trekke frem merket Dea Kudibal, forteller Mørk. En av deres kjoler er laget av myk jaquard silke og viscose, og er virkelig nydelig. Den er feminin, og passer de fleste fasonger.

En annen kjole fra samme merket Mørk nevner, er en omslagskjole.

– Denne kan du virkelig bli festens midtpunkt i, sier Mørk. Den er en drøm av en kjole som er både feminin og flatterende.

  • Stikkord: antrekk, feiring, fest, festligheter, glasmagasinet, illums, jul, kjoler, selskap
  • Publisert: november 24, 2021
  • Tekst:

Logg inn