Høstens nyheter hos Magnor Brandstore

Høstens nyheter fra Magnors dyktige designteam er endelig her! Her finner du alt fra unike skulpturer til særegne glass og lykter.

Camilla Prytz

Camilla Prytz er en kolorist, og farger er hennes varemerke. Hennes serie UNIK er eksklusive og håndlagde skulpturer i kunstglass, som kommer i tre størrelser og fire forskjellige fargemikser. Her får du ekte norsk kunsthåndverk laget av det fineste krystall, og skulpturer som ingen andre har maken til!

Prytz har også designet SWIRL, en unik serie kunstglass som kan brukes både som lykt og drikkeglass. Swirl kommer i seks forskjellige fargemikser, og hvert kunstglass er munnblåst av yrkesstolte glassblåsere på Magnor Glassverk sammen med Camilla selv.

Finn Schjøll

Finn Schjøll har designet flere suksesser for Magnor, blant annet Boblen og Dråpen. Denne høsten er han aktuell med OPERA

– en serie med en elegant vase og et fat i kunstglass med myk og langstrakt form. Opera er ekte håndverk, laget for hånd i blyfri krystall og kommer i en lekker grønn utførelse. Inspirasjonen er hentet fra Finn Schjølls vidunderlige blomsterverden.

Schøll har denne høsten også samarbeidet med den dyktige Anna Handell, en svensk illustratør, designer og kunstner. Sammen lanserer de FLOYTALE NIGHTINGALE, en videreføring av det vakte kunstserviset FLORYTALE. Videreføringen består av en kopp og frokosttallerken, og kommer med vidunderlig akvarelldekor med et spennende hint av nattergal, nellik, zebra og grønne vekster. Her får du virkelig en fargerik og spennende kombinasjon som skiller seg ut på bordet!

Halvor Bakke

Halvor Bakke har samarbeidet med Magnor i en årrekke, og igjen er han tilbake med flere spennende lanseringer. I NOIR-serien kommer Bakke i år med tre nyheter: øl/longdrink-glass, musliskål og salatbolle. Inspirasjonen bak hele NOIR-serien har Bakke hentet fra en av sine reiser til Le Marais i Paris, et område med særlpreg av naturmaterialer og mørk eleganse.

Sjekk også ut nyheten ROCKS JUBILEE Special Edition, en serie elegante lykter og vaser. Serien er laget i forbindelse med Magnor Glassverks 125 års jubileum denne høsten. Jubileumsvarianten er håndlaget og dekorert i fire lag – opakt gjennomfarget glass lagt helt innerst, deretter et lag sort konfetti av smeltede glassbiter i midten, også et lag klart glass som til slutt er penselmalt med topasgyllent lyster utenpå. Serien blir laget i et begrenset antall i en begrenset periode.

Ta også en titt på Halvor Bakkes andre nyheter denne høsten innen serien WOOD, ROCKS TOPAZ, CLIFTON OG CAPE.

Jan Vincents Johannesen

Jan Vincent Johannessen er en av Norges fremste multikunstnere. For Magnor har han designet de vakreste julekulene MIN FØRSTE JULEKULE, HIMMEL PÅ JORD og SE ILDEN LYSE.

Dem eksklusive julekulen MIN FØRSTE JULEKULE er munnblåst, håndlaget og fylt med vakre englefjør. Den er dekorert med gulltekst og et skinnende gullhjerte. Kulen er 10 cm i diameter, og leveres med silkebånd klar til oppheng.

Ønsker du å titte nærmere på noen av høstens nyheter? Ta turen innom Magnor Brandstore i Glasmagasinet.

  • Stikkord: design, glass, høst, lykter, magnor, nyheter, skulpturer, vaser
  • Publisert: oktober 12, 2021
  • Tekst:

Logg inn