Høstens nyheter fra Magnor Brandstore er i butikk.

Høsten er her, og det betyr nyheter fra Magnors glassunivers. I Glasmagasinet finner du Magnor Brandstore. Designerne har igjen vært kreative og kommet opp med vakre høstnyheter som luner våre vinterhjem, men som også inspirerer til hyggelige gavekjøp.

Det er mange spennende nyheter hos Magnor. Her finner du blant annet Vera fra Halvor Bakke. En serie håndslipte, fasettmønstrede telykter og lysestaker i krystall. Formspråket er elegant og gir en følelse av luksus. De kommer i tre størrelser.

Nostalgisk juleservise

Sammen med billedkunstner Anita Sletten, står den populære interiørdesigneren også bak Nostalgi, et vakkert og klassisk juleservise. Det tradisjonsrike serviset vil bidra til den gode julestemningen, gjennom generasjoner. Inspirasjonen er hentet fra naturen. De grønne elementene minner Bakke om de gamle kransene de hadde hjemme på familiegården i Stavern, derav navnet Nostalgi.

En hyllest til natten

Night er munnblåste lykter og vaser designet av Simen Staalnacke for Magnor Glassverk. Serien er en hyllest til natten, til de magiske timene når alt er stille og rolig. Det handler om å skape god stemning og gi litt eleganse til hjemmet, i kontrast til dagens travle og enkle liv. Night er stilren og elegant, og kommer i tre funksjonelle størrelser. Produktene har et unikt uttrykk, og ingen blir helt like.

Isblokk i solnedgang fra Knut og Kjartan

Duoen Knut og Kjartan, som ble kjent gjennom programmet Sommerhytta” på TV2, har nå videreført designsuksessen Iglo – vakre og stemningsfulle lykter og vaser. Inspirasjonen er hentet fra den organiske formen på en isblokk som speiles i solnedgangen i et frossent arktisk landskap. I tillegg til fargene askepott, kongeblå og varm cognac, lanserer vi nå to nye spennende fargevarianter; oliven og frost. Oliven passer like gjerne til sommerhalvåret med en fargerik bukett som med kubbelys en mørk adventskveld. Frost er hvit, matt og minner om rimfrost på nakne grener, og er like vakker hele året, både som en rimet lykt med kubbelys som forsterker vinteren eller som en duggfrisk vase med nyplukkede markblomster ved St.Hans.

Fargerike Camilla

Swirl Champagne er det nyeste tilskuddet i den populære serien Swirl, en eksklusiv og unik kunstglasserie designet av den kjente kunstneren Camilla Prytz. Inspirasjonen er hentet fra ordet swirl” som er en spiralformet bevegelse. Swirl Champagne er et funksjonelt multiglass som kan brukes til champagne, cocktails, drinker, konfekt, dessert og forrett, eller med en vakker blomst eller et telys. Glassene bobler over av farger og glede og er små kunstverk på ethvert festbord, eller til pynt i hjemmet. Glassene er perfekte for å friske opp litt blant de ellers mørke høstfargene. Swirl er ekte norsk kunsthåndverk laget av det fineste krystall. Hvert glass er munn-blåst av yrkesstolte glassblåsere på Magnor Glasverk sammen med Camilla selv.

Boblen i Pride-drakt

Finn Schjølls store vasesuksess – Boblen – sommer nå i en ny variant – Boblen Pride. Boblen Pride er en vakker og festlig kunst-vase, en hyllest til kjærlighet og mangfold. Den lanseres i 4 farger, rød, gul, grønn og blå. Fargene er eksklusive, og gjør vasen til et blikkfang egnet til enhver anledning i livet. Selv sier Finn Schjøll at denne vasen er så lekker at den gjerne kan stå tom: My pride and joy, for en fest av en vase”, sier han.

  • Stikkord: Camilla Prytz, Finn Schjøll, Halvor Bakke, Knut og Kjartan, Magnor Glassverk, munnblåst glass, nyheter, Simen Staalnacke
  • Publisert: september 22, 2022
  • Tekst:

Logg inn