Gaver med et ekstra personlig preg

Nå har LazerStore åpnet i Glasmagasinet og du kan få lasergraverte gaveprodukter til enhver anledning, eller kanskje bare noe til deg selv?

Konseptet er inspirert av tanken om å gjøre gavemarkedet mer personlig og bærekraftig. Gjengen bak LazerStore har siden 2014 jobbet med profilering og personifisering av gaveprodukter og bekledning.

Nå har LazerStore åpnet den første butikken innen lasergravering hos Glasmagasinet. Her har du muligheten til å gravere egne og medbrakte produkter, i tillegg til et stort sortiment av varer butikken tilbyr. Dette kan du gjøre mens du går rundt i kikker eller handler, eller bli igjen og se hvordan graverings-prosessen foregår og få inspirasjon til gaveidéer fra de trivelige ansatte.

Lazer Store graverer gjerne også på varer du handler i Glasmagasinet. Hva med en parfymeflaske med navn på, eller et hyggelig sitat på en drikkeflaske?

Lasergraverings-instrumentet som blir brukt, kan gravere på en rekke ulike materialer. Alt fra treverk, glass, ulike metaller, skinn osv. Om du vil gi bort en spikkekniv eller kokkekniv, toalettmappe eller skinnforkle, kaffekopp eller vinglass så kan LazerStore personifisere gavene akkurat slik du vil. Så her er det kun fantasien som setter grenser. En perfekt anledning for å gjøre julegavene ekstra spesielle i år.

  • Stikkord: gaver, glasmagasinet, Gravering, Materialer
  • Publisert: november 15, 2022
  • Tekst:

Logg inn