Få eksperthjelp til å sette opp gaveliste

ILLUMS BOLIGHUS GIR PERSONLIG VEILEDNING TIL BRUDEPAR

Det er ikke så lett å velge mellom alle de flotte produktene du finner i Illums Bolighus, og da er det kanskje godt å vite at hjelpen er der. Få hjelp til å sette opp en personlig gaveliste. Bestill gjerne time på forhånd ved å sende en mail til gavelisten@illumsbolighus.no

I Glasmagasinet på Stortorvet i Oslo ligger Illums Bolighus Flagship Store. Her finnes gavetips og inspirasjon over fire etasjer. Sett ønskene på listen, og butikken sørger for at den alltid er oppdatert når gjester gjør gavekjøp. På denne måten kan du være sikker på at gavene faller i smak på den store dagen, og ikke minst – gjestene deres får det enklere med å gi en gave som ikke må byttes.

 

ELEKTRONISK GAVELISTE

Gavelisten kan også opprettes elektronisk. Start med å bli No1-kunde her. Om du allerede er No1-kunde, logger du inn som vanlig øverst til venstre på forsiden. Etter du har logget deg inn, finner du linken til gavelisten i menyen til venstre. Legg til ønskene, og videresende en tilhørende link til gavegiverne. Listen oppdateres automatisk etter hvert kjøp, og du kan endre, tilføye eller fjerne ønsker underveis.

Er du eller din kommende ektefelle allerede kunde i Illums Bolighus eller har opprettet en gaveliste, er det bare å gå på oppdagelsesferd i alle varekategoriene og legge til det dere ønsker dere på gavelisten.

Hvorfor registrere gaveliste i Illums Bolighus?

  • Samle alle gaveønskene på et sted, vi har et stort utvalg til hele hjemmet.
  • Registrer gavelisten i butikk med skanner, eller i nettbutikken.
  • Legg til og fjern varer selv i din egen gaveliste online.
  • Du mottar en personlig link som kan deles med gjestene i forkant av bryllupet.
  • Alle kjøp blir direkte registrert online, og man unngår unødvendig bytting.
  • Book personlig veiledning om ønskelig.
  • Motta en flott goodiebag ved registrering eller oppdatering i butikk.

 

BESTILL TIME TIL PERSONLIG VEILEDNING

Ved spørsmål, kontakt Illums Bolighus i Glasmagasinet Oslo. Kom gjerne innom butikken, eller send en epost til gavelisten@illumsbolighus.no.
Book time ved å sende e-post merket med «Gaveliste» i emnefelter, samt oppgi navn, telefonnummer og ønsket tidspunkt.

Velkommen til Illums Bolighus i Glasmagasinet, og lykke til med bryllupsplanleggingen!

 

  • Stikkord: brudepar, bryllup, bryllupsplanlegger, bryllupsplanlegging, elektronisk, gaveliste, gaveønsker, gavetips, glasmagasinet, illums, illums bolighus
  • Publisert: september 9, 2020
  • Tekst:

Logg inn