Ett bord – Mange muligheter

Å dekke et bord høres kanskje enkelt ut. Du trenger glass, tallerkener, bestikk og andre nødvendigheter. Men hva om du ønsker å sette ditt eget særpreg på bordet? Kanskje pynte det litt ekstra? Da kan vi hos MAGNOR hjelpe deg litt på veien.

Det kanskje viktigste tipset vi kan gi, er å gjøre bordet til ditt eget, sier Tone Løkkeberg som er butikksjef hos Magnor Glasmagasinet. Ikke bruk pynt eller produkter som ikke føles som «deg». Hos Magnor har vi noe for de aller fleste, og felles for alle våre produkter er at de er håndlaget og munnblåst av erfarne munnblåsere.

Kanskje du ønsker å mikse det lekre med det lekne? Da kan vi burde du virkelig sjekke ut serien «TOKYO ORIGAMI» av Simen Staalnacke!

TOKYO ORIGAMI
TOKYO ORIGAMI er et porselensservise, formgitt av den kjente designeren og gründeren Simen Staalnacke. Det er annerledes, og skiller seg ut fra mengden. Inspirasjonen har Simen Staalnacke hentet fra kjærlighetshormonet oksytocin, et nydelig origamimønster, japansk estetikk og sin stilrene favorittby Tokyo.

For deg som ønsker en litt renere estetikk, men som samtidig har et røffere design, kan vi anbefale serien NOIR, designet av interiørdesigneren Halvor Bakke.

Mer om produktene her.

 

NOIR
Inspirasjonen har designeren hentet fra en av sine mange reiser til Le Marais i Paris, et trendy område med særpreg av naturmaterialer og mørk eleganse. De sorte glassene er unike, luksuriøse og hever stemningen ved bordet. De skaper et helhetlig sort og sobert uttrykk, og passer utmerket sammen med klare glass. Sort porselen fremhever i tillegg maten på en helt unik måte, og får maten til å spille hovedrollen

Mer om produktene her.

Bordet er viktig, men de rundt bordet er viktigere.
Å ha godt kontakt med menneskene rundt bordet, er noe vi i Magnor ofte presiserer til kundene våre, forteller Tone Løkkeberg. Det betyr at man gjerne skal være påpasselige med å ikke ha for mange høye gjenstander på bordet, enten det er lys eller blomster. Man kan selvsagt ha lysestaker og vaser på bordet, men ta heller da og plasser dem på enden av bordet. Hos Magnor Glasmagasinet finner du blant annet en rekke lekre vaser og lysestaker som gjør seg godt på et dekket bord

IGLO
Knut & Kjartan sin «Iglo» er en ny kolleksjon som består av stemningsfulle vaser og lykter. Formspråket gjør at vasene og lyktene kan stå like mye alene som med vakre vårblomster eller levende lys i vintermørket. IGLO kommer i størrelsene liten 9 cm, medium 15 cm og stor 22 cm. Serien er munnblåst av erfarne glassblåsere med lange tradisjoner i håndverket. De er håndlaget av gjennomfarget glass i valørene «askesort, «kongeblå», og «varm cognac».

Mer om produktene her.

Bruk naturen!
Et tips Tone og de andre hos Magnor Glasmagasinet ofte gir sine kunder, er å bruke elementer fra naturen. De egner seg nemlig seg ypperlig som pynt på et dekket bord! Det kan være alt fra blomster og kongler til mose og blåbærlyng. Ved å mikse naturelementer i ulike former og fasonger sammen med mer klassisk bordpynt, middagsservise og servietter, får du ikke bare et dekket bord, men et dekket bord med særpreg. Naturlementene kan plasseres på bordet, eller puttes i en vase.

SYMRE
Symre er en serie stilrene, klassiske vaser designet av Kristine Bjaadal. Vasene kommer i tre ulike størrelser og tre farger, og du kan selv komponere din egen samling. Formene er tilpasset forskjellige typer blomster – fra små stiklinger og markblomster til buketter av snittblomster og langstilkede enkeltvekster. Vasene er også dekorative objekter i seg selv, og kan dermed stå fremme hele tiden – med eller uten blomster.

Mer om produktene her.

Uansett om du trenger noe nytt, eller bare ønsker tips til borddekking, så er vi hos Magnor alltid behjelpelige, sier butikksjef Tone. Nå kan du også ta turen innom vår splitter nye butikk på Glasmagasinet!

NY BUTIKK, SAMME PRODUKTER
Snart flytter Magnor inn i nye lokaler på Glasmagasinet. Det betyr større arealer og en «renere og mer helhetlig butikk. Vi vil være den eneste butikken som har hele utsalget tilgjengelig, forteller butikksjef Tone. Det blir rett og slett mer Magnor – i flottere drakt. Vi gleder oss, og håper du gjør det samme!

https://www.glasmagasinet.no/butikker/magnorbrandstore/

Følg oss gjerne på Instagram.

 

 

  • Stikkord: bestikk, borddekking, bordpynt, design, glass, Iglo, interiør, Staalnacke, tallerkener, vaser
  • Publisert: mars 24, 2021
  • Tekst:

Logg inn