Ditt Apotek

Ditt apotek er Norges ledende apotek-kjede drevet av selvstendige apotek-eiere.

 

Et hyggelig personale
Velkommen til Ditt apotek Glasmagasinet hvor du vil bli møtt med smilende og hjelpsomme medarbeidere som bryr seg om deg og din helse!
I Ditt apotek Glasmagasinet vil du kunne finne et stort og fullverdig sortiment av legemidler og apotekvarer.  Reservèr på nett og hent i butikk.

Et spennende og bredt sortiment
Siden vi er drevet av selvstendige apotekeiere, står vi også friere til å sette sammen et spennende sortiment som går utover det du finner fra et «klassisk kjedeapotek». Vi tilbyr spennende merkevarer som du kanskje kjenner igjen fra apotek i Europa. Er det noe du savner, men ikke finner hos oss på stedet, og du gir oss litt tid så skal vi gjøre vårt ytterste for å skaffe varen til deg.

Spesialfokus på hud
Hos Ditt apotek Glasmagasinet finner du også et utvidet sortiment av kvalitetssikrede hudpleieprodukter både til behandling av hudplager og til velvære og hygieneformål. Bemanningen på apoteket hos oss har også spesialisert seg på hud og hudpleieprodukter og kan hjelpe deg med å få avdekket dine behov.

Gode kampanjer og ukestilbud
Vi sørger for at det alltid er spennende kampanjer og tilbud på populære apotekprodukter. Sjansen er stor for at du alltid finner et godt tilbud på en vare du har behov for når du kommer innom og besøker oss, for å slå av en hyggelig prat eller for å hente dine medisiner.  Ditt apotek sender jevnlig ut tilbudsavis hjem til deg. Følg for tips om nyheter, trender, kampanjepriser og mye mer.

Helsetjenester i apotek
I tillegg til et bredt og spennende sortiment av helsefremmende apotekprodukter har vårt personale også faglært kompetanse til å tilby deg følgende apotektjenester:
1. Legemiddelsamtale
2. Inhalasjonsveiledning
3. Blodtrykksmåling
4. Blodsukkermåling
5. Sette vaksine

Lagerføre medisiner
Vi lagerfører medisiner som andre apotek ofte ikke har. Dette gjelder medisiner til behandling av HIV, kreft, IVF, Chrons sykdom, irritabel tarm og revmatisme samt reisevaksiner og veksthormon-preparater.

Fast levering av medisiner og handelsvarer på abonnementsavtale
Om du bruker de samme medisinene fast, kan vi tilby å følge opp slik at du får kostnadsfri levering når du melder deg inn i vår abonnementsordning. Vi sørger for at du får medisiner til rett tid, før du går tom.

Levering hjem
Ditt apotek Glasmagasinet tilbyr levering av varer og medisiner helt hjem til deg for en liten kostnad. Gjør direkte avtale med oss om tidspunkt for ønsket hjemlevering. Vi gjør hverdagen enklere for deg.

Trygg handel
Vårt viktigste fokus er å gi deg en opplevelse av trygghet og at du blir ivaretatt når du handler hos oss.

Åpningstider

  • Man - fre: 10:00 - 19:00
  • Lørdag: 10:00 - 18:00
  • Søndag: Stengt

Butikkens plassering

Første etasje

Butikkens hovedmerker

Aco - Aderma - Avene - Cosmica - Dermalogica - Isispharma - Klairs - La Roche Posay - Loccitane - Nsim - REN - Vichy

Logg inn