3 tips til sommerlykke for huden

Å holde kroppen hydrert er viktig året rundt, men kanskje ekstra viktig i sommermånedene med mye sol og varme. Når kroppen tappes for væske blir vi svimle og uvel mens huden blir tørr, matt og kan begynne å klø. Du kan opprettholde væskebalansen i huden gjennom mat og drikke, men også med serumer og lotions.

Her er tre måter du kan skjemme bort deg selv og huden din på litt ekstra i sommer.

Vann

Vann er den enkleste, rimeligste og mest undervurderte kilden til sunn og frisk hud. Huden er kroppens største organ og inneholder masse vann, så når den mister fuktighet blir den tørr, mister glød og spenst. Denne flotte karaffelen fra Eva Solo får du hos Illums Bolighus – den holder vannet ditt kaldt og huden frisk

Fuktighetskremer

Lotions og serum tilfører fuktighet, men låser også fuktigheten inne i huden. Huden vil sette pris på en god dose fuktighet etter en dag på stranden. Å smøre huden med en god fuktighetskrem sørger også for at brunfargen holder seg bedre. Hos Kicks finner du alt til sommerhuden.

Biotherm Oil Therapy Baume smelter som smør på huden, absorberes raskt og tilfører næring. Den tilsatte aprikosoljen etterlater en herlig, frisk duft på huden.

Double Serum er Clarins mest komplette og effektive anti-aldringsserum med synlig effekt på alle aldringstegn. Serumet passer alle aldre og hudtyper, inkludert sensitiv hud, og er en booster på solsliten hud.

Solkrem og -beskyttelse

Det er deilig å kjenne sol og varme på kroppen, og er du flink til å smøre deg kan den nytes på en trygg måte. Aller helst bør solkremen beskytte mot både hudaldring (UVA-stråler), og forebygge at huden blir rød/brent (UVB). Husk at solstråler er like skadelige i overskyet vær.

  • Publisert: juli 1, 2022
  • Tekst:

Logg inn